Rommelroute 2023

Rommelroute 2023

Op zoek naar koopjes, voordelig speelgoed of kleding, meubeltjes of een tweedehands fiets? Kom dan naar de Rommelroute in Arnemuiden op zaterdag 17 juni van 09.00 uur tot 14.00 uur. ‘Het is altijd gezellig’, vertelt medeorganisator Marga van de Ketterij. ‘Er doen dit jaar ook weer lekker veel bewoners mee, verspreid door het hele dorp. Dus er is voor elk wat wils’.

Elk jaar organiseren enkele vrouwen uit de rommelroute. Een scala aan tweedehands goederen wordt aangeboden, waaronder kleding, meubels, speelgoed, dvd’s, lp’s, fietsen en curiosa. Marga legt uit waarom het zo leuk is om betrokken te zijn bij de organisatie: “Het is geweldig om te zien hoe enthousiast mensen zijn. Je kunt van je spullen afkomen, ze zo een tweede leven geven én er ook nog een leuk zakcentje aan verdienen.”

De plattegrond is nu beschikbaar, download hem hieronder. Marga blikt terug op het succes van vorig jaar en hoopt dat deze editie eveneens een groot succes wordt: “Ons dorp was vorig jaar gevuld met gezellige drukte, en we hopen dat dit jaar net zo geweldig wordt. Als organisatie hebben we er in ieder geval ontzettend veel zin in!”