Culinair in Arnemuiden

Restaurant Oranjeplaat

Restaurant Oranjeplaat ligt op een prachtige locatie aan de jachthaven van Arnemuiden, dicht bij een fietspad langs het Veerse Meer. De menukaart biedt daarom voor ieder wat wils. Wil je een snelle tosti dan is dit net zo goed mogelijk als het nuttigen van een uitgebreid diner met een heerlijk wijntje erbij. Ook voor een borrel of voor een stukje huisgemaakt appelgebak ben je er aan het juiste adres.

Oranjeplaat-Bezoek-Arnemuiden
Vliegveld-Midden-Zeeland-Bezoek-Arnemuiden

Restaurant Vliegveld Midden-Zeeland

Bij Restaurant Midden-Zeeland kun je terecht voor een koffie met een ‘echte’ Zeeuwse bolus, een lekker broodje of een overheerlijk diner. Alleen een drankje doen? Ook dan staat ons team voor je klaar. Vanaf het zonnige terras kun je de vliegtuigen bijna aanraken. Ook voor de kleine kinderen is gezorgd. Zij kunnen zich vermaken op ons vliegtuigspeeltoestel. Een elektrische fiets of scooter kan worden geladen, terwijl je geniet op het terras.

Restaurant Fletcher Hotel Veerse Meer

De Marina Lounge van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een eigentijds restaurant en staat voor eerlijk, puur en regionaal eten. Zo is er elke dag een gevarieerd aanbod van verse vis en schaal- en schelpdieren, maar kun je ook terecht voor een smaakvolle salade. Proef de culinaire creaties die met liefde voor het vak worden bereid! Vanuit de Marina Lounge heb je een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Op zonnige dagen is het tevens heerlijk vertoeven op het terras van het restaurant. 

Fletcher-Hotel-Veerse-Meer-Bezoek-Arnemuiden