Overnachten in Arnemuiden

Fletcher Hotel Arnemuiden

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een splinternieuw 4-sterren hotel in Arnemuiden en is de perfecte bestemming voor een weekendje weg in Zeeland. Vanuit het culinaire hart en de hotelkamers heb je een panoramisch uitzicht over het Veerse Meer. Het hotel geeft je een gevoel van rust en ontspanning door het eigentijdse en sfeervolle interieur. De comfortabele hotelkamers zijn voorzien van de nodige gemakken en beschikken bovendien over een fantastisch uitzicht over het water.

Waterpark-Veerse-Meer-Bezoek-Arnemuiden

Waterpark Veerse Meer

Op je gemak wakker worden, de gordijnen opendoen en genieten van een prachtig uitzicht over het water… Op Waterpark Veerse Meer kan het elke dag! De luxe villa’s en comfortabele cottages van dit park liggen allemaal vlak bij of zelfs direct aan het water en zijn bovendien voorzien van een flink balkon of terras. Watersporters voelen zich op Waterpark Veerse Meer helemaal op hun plek dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te zeilen, surfen, zwemmen, duiken, waterskiën, kanoën en vissen. Blijf je een dagje aan de kant? Ook de omgeving van het Veerse Meer is zeer de moeite waard. Zo vind je in de buurt verschillende mooie wandel- en fietstochten, waaronder een prachtige tocht rond het meer. En als je een dagje naar de stad wil, heb je keuze uit steden als Vlissingen, Middelburg en Goes!

Kamperen op het Zeeuwse platteland

Rondom Arnemuiden zijn verschillende leuke mini-campings te vinden. Vaak is dit kamperen bij de boer, dus klein maar fijn. Heel veel vakantievieren, genieten van de Zeeuwse vergezichten en de rust!

Kamperen-Zeeland-Zeeuwse-Platteland-Bezoek-Arnemuiden

Free spirit overnachten bij Kanoa

Wil je eens anders overnachten dan normaal?! Dat kan bij Kanoa. Je kunt hier vanaf 2 personen in een safaritent overnachten. Ben je met een grotere groep? Dan kun je met een groep vanaf 20 personen midden in de natuur overnachten! Benieuwd? Kijk dan snel op de website.