Evenementen in Arnemuiden

Hieronder een overzicht van de komende evenementen in Arnemuiden. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Voor events rondom Arnemuiden 450 jaar kunt u terecht op www.arnemuiden450.nl

RMU Events telt af richting het nieuwe jaar

Naast cultuurbehoud, is het behouden van de sociale leefbaarheid in het dorp één van onze speerpunten. Als sparringpartner tussen de jongeren van Arnemuiden en de gemeente Middelburg, Veiligheidsregio Zeeland en de politie, organiseert stichting RMU Events het event Erremuu telt af. Dit tweedaagse event beging op zaterdag 30 december om 10.00 uur tot en met 01.00 uur en gaat verder op zondag 31 december om 15.00 uur tot 04.00 uur. Het event vindt plaats in een tent met harde wanden aan de Pereboomweie, naast sporthal De Blikken.

Op zaterdagochtend beginnen we met een darttoernooi en sluiten we de dag af met een feestavond. Op zondagmiddag starten we rustig op en sluiten we de avond af met muziek. We houden op zondag rekening met de tijden van de kerkdiensten, speciaal die van de nabijgelegen Rehobothkerk.

Verder staan er op het terrein een foodtruck en sanitair. We willen benadrukken dat iedereen in de tent welkom is. Met dit event willen wij, samen met de gemeente, veiligheidsregio en politie, een positieve bijdrage leveren aan de openbare orde en veiligheid in Arnemuiden en zo de jongeren (en natuurlijk ook de ouderen) van Arnemuiden een feestelijk oud en nieuw bieden.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/rmuevents