Evenementen in Arnemuiden

Evenementen in Arnemuiden

We mogen weer evenementen organiseren. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Evenementen-Bezoek-Arnemuiden

Avond4daagse 20 t/m 23 juni

We mogen weer de avond4daagse gaan lopen! Er kunnen afstanden van 2,5, 5 of 10 km gelopen worden. De kosten zijn €4,50,- (deelname 4 dagen lopen inclusief medaille) en €1,50 voor 1 dag meelopen (exclusief medaille) Het vertrek is op alle loopdagen bij het clubgebouw van KV Top Arnemuiden, Van Cittersweg 2 in Arnemuiden. Inschrijven kan op zaterdag 11 juni en op 18 juni van 10:00 tot 12:00 uur in het clubgebouw. Ook op maandag 20 juni kun je je inschrijven vanaf 17:00 uur. Loop jij ook mee?

Avond4daagse-wandelen-lopen-gezamelijk-afstanden-avond-4-daagse-juni-arnemuiden-afstand-loop-wandelen-wandel-2022

Visserijdag 25 juni

Het gezellige vissersplaatsje Arnemuiden opent opnieuw haar deuren tijdens de jaarlijkse Visserijdag op 25 juni van 10.00 tot 16.00 uur. De afgelopen twee jaar kon dit helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar we hebben dit jaar weer een echte Visserijdag. Een sfeervolle dag vol echt “Erremuse’ tradities. Denk hierbij aan streekdracht, visserij, scheepvaart en ringrijden. Er zijn verschillende kramen, open musea, openstelling van de kerk en foodtrucks. Op de markt kun je een veiligheidsplein vinden met daarop de EHBO Arnemuiden, brandweer en de KNRM, aangevuld met kraampjes. In de tent op het havenhoofd, in samenwerking met RMU-events, kun je vrijdag en zaterdag genieten van verschillende optredens. Arthur van Poppel rijdt vanaf 11.00 uur rond in zijn goudkleurige onderzeeboot. Voor de kinderen staat er een springkussen in de Burg. Hackstraat en Luca Simonelli speelt muziek in de tuin van Jan en Ineke Poortvliet, Langstraat 15, tussen 11.00 en 15.00 uur. Voor het Museum Arnemuiden kun je het garnalen pellen bekijken en er is gratis toegang tot de musea. Arnemuiden heet u hartelijk welkom op de Visserijdag 2022! Traditioneel zijn er tijdens de Visserijdag weer ringrijders van de partij. Ze zullen om 8.00 uur in Burg. Hackstraat starten. Moedig de ringrijders aan en geniet vanaf de zijlijn van de paarden!