Evenementen in Arnemuiden

Hieronder zie je een overzicht van de komende enementen. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Grote verkoopdag & Kringloop Rehobothkerk
3 juni

Op 3 juni is de grote verkoopdag & kringloop bij de Rehobothkerk in Arnemuiden van 09.30 tot 14.00 uur.

Naast Zeeuwse producten, boeken, woon- en tuindecoraties, kaarten, hoeden, schoonmaakartikelen, tiener/kinderkleding, bakmixen/meel, speelgoed en nog veel andere stands met lokale leuke producten en deze keer is er ook een kleedjesmarkt.

Er zijn diverse etenswaren te koop zoals groente, fruit, kibbeling, gerookte zalm, roombroodjes, vruchtenschelpjes, wafels, advocaat, sappen, kaas en eieren. In de gezellige koffiehoek of op het terras kun je genieten van koffie, thee, fris, cake, wafels, frites of een broodje kroket/frikadel.

Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er diverse leuke spellen te doen. Verder is het ook zeker de moeite waard om deze dag de kringloop in de kerk te bezoeken.

De opbrengst van deze dag is voor de kerk en de zending. Iedereen is welkom!

Rehobothkerk -Arnemuiden-verkoopdag-kringloop-rommelmarkt-verkopen-kerk-Walcheren-juni

Rommelroute
17 juni

Scoor jij leuke boeken, speelgoed of een servies tijdens de Rommelroute? Zaterdag 17 juni is er weer een rommelroute van 9.00 tot 14.00 uur in Arnemuiden. Je kunt zelf spullen verkopen of leuke accessoires, speelgoed, gereedschap en andere spullen kopen in Arnemuiden. Hoe meer mensen er meedoen, hoe leuker! Zoek je zolder of garage uit en doe gezellig mee. Je kunt je opgeven tot 13 juni door 2 euro in een gesloten envelop met naam en adres af te geven bij Marga van de Ketterij: Mansfeldstraat 14. Op 15 juni komt de plattegrond online met de deelnemers. Doe mee en verkoop je spullen!

Rommelroute-Arnemuiden-Rommelmarkt-rommel-route-Walcheren-juni-Arne

Visserijdag
24 juni

Op de laatste zaterdag van juni, op 24 juni vindt de jaarlijkse Visserijdag plaats. Het gezellige vissersplaatsje Arnemuiden opent opnieuw haar deuren tijdens de Visserijdag. De afgelopen edities zijn steeds een groot succes met veel bezoekers. Ook dit jaar hebben weer een sfeervolle Visserijdag georganiseerd vol met echte “Erremuse’ tradities. Denk hierbij aan streekdracht, visserij, scheepvaart en ringrijden. Er zijn verschillende kramen, open musea, openstelling van de kerk en foodtrucks

visserijdag-2023-juni-Arnemuiden-vis-markt-braderie-ondernemers-muziek-gezelligheid-Walcheren