Evenementen in Arnemuiden

Hieronder een overzicht van de komende evenementen in Arnemuiden. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Voor events rondom Arnemuiden 450 jaar kunt u terecht op www.arnemuiden450.nl

Komende evenementen

  • Vrijdag 10 mei: Rommelmarkt Korfbal Top
  • Vrijdag 10 mei: Vertoning film Willem van Oranje vanaf 19.30 uur in de Arne (Museum Arnemuiden)
  • Zaterdag 11 mei: Arnemuiden in oude foto’s in de Arne (RMU-events.nl)
  • Zaterdag 25 mei: Zomermarkt Hervormde kerk
  • Zaterdag 22 juni: Rommelroute (zie hieronder)
  • Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni: Visserijdagen (RMU-events.nl)
  • Zaterdag 20 en zondag 21 juli: Zeeuwse Vliegdagen
ArnemuidenZomer20182

Zaterdag 22 juni: Rommelroute

Dit jaar wordt weer de jaarlijkse rommelroute georganiseerd. Door heel Arnemuiden verkopen mensen spullen vanuit hun voortuin. Op zaterdag 22 juni kun je tussen 09.00 – 13.00 uur heerlijk op zoek naar leuke hebbedingetjes in Arnemuiden.

Op deze pagina staat vanaf 20 juni de plattegrond: bezoekarnemuiden.nl/rommelroute

Meedoen?
Deelname kost € 2,-. Daar worden advertenties en drukkosten van betaald. Graag de 2 euro in een gesloten envelop, met op de voorkant je naam en deelnemend adres vermeld. Bezorg de envelop bij Marga van de Ketterij, Mansfeldstraat 14. Je adres wordt dan vermeld op de plattegrond.

De rommelroute wordt georganiseerd door Neeltje Meulmeester en Marga van de Ketterij.

Rommelroute-Arnemuiden-juni-rommermarkt-spullen-uitzoeken-gezelligheid

Laatste vrijdag en zaterdag van juni: Arnemuidse Visserijfeesten

Beste poorters en poorteressen van Arnemuiden, op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni organiseert stichting RMU Events weer de Visserijdagen Arnemuiden. Dit jaar zullen de Visserijdagen in het teken van 450 jaar stadsrechten staan. RMU Events hoopt tijdens de week van de Visserijdagen vele versieringen, Arnemuidse vlaggen op de gevels, vlaggenlijnen met het wapen van Arnemuiden en vele inwoners in klederdrachten te aanschouwen en bewonderen. Want, 450 jaar stadsrechten, dat moet gevierd worden!

De vlaggen en de vlaggenlijnen met het wapen van Arnemuiden zijn in ieder geval op vrijdagmiddag 31 mei bij het RMU Events kraampje naast de Jumbo nog te koop. De Arnemuidse vlaggen kosten € 20,00 per stuk en de vlaggenlijnen met het Arnemuidse wapen (10 m) kosten € 12,00 per stuk. Verder beloont RMU Events hét mooist versierde huis van Erremuu met 10 tickets voor de attracties + 10 muntjes in de feesttent + een post op onze socialmediakanalen!

Wat is er te doen
Dit is bericht is nog maar een vooraankondiging, want RMU Events is natuurlijk enorm druk met de voorbereidingen van deze dagen. Wat we alvast kunnen verklappen: er komt een extra hoogaars van buitenaf aanmeren, de braderie krijgt een aangepaste route, de ringrijders zijn er weer bij, de markt zal historischer zijn dan ooit tevoren, en dan nog iets met een stadspoort…

Natuurlijk zijn er weer mooie optredens van diverse artiesten in de feesttent (zie posters) en er komt nog veel meer. Houd de socialkanalen van RMU Events in de gaten.

En in de volgende Arne Courant wordt er volop aandacht besteed aan de Visserijdagen, inclusief een volledig programma.

Winterfair

Ook organiseert de Ondernemersvereniging Arnemuiden elk jaar eind november of begin december een gezellige winterfair.

Als er meer informatie bekend is over de komende editie, dan zal dat hier worden toegevoegd.