Evenementen in Arnemuiden

Evenementen in Arnemuiden

We mogen weer evenementen organiseren. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Evenementen-Bezoek-Arnemuiden

Rommelmarkt KV TOP 27 mei

Vrijdag 27 mei is er weer een rommelmarkt bij de Korfbalvelden KVTOP in Arnemuiden. Verkoop van verschillende 2e handsspullen zoals boeken, gereedschap en meer… Er staan kraampjes met hapjes zoals wafels en kibbeling. Voor de kinderen zijn er spelletjes te doen en is er een springkussen. Ingang en parkeren: Pereboomweide.  Bezoek de Rommelmarkt van 8.00 tot 13.00 uur. Om 9.00 uur is er een veiling. Kom je ook?

Rommelmarkt-Arnemuiden-27-mei-rommelmarkt-korfbal-eten-veiling-ochtend-bezoeken-Walcheren-Zeeland

Rommelroute 11 juni

Zaterdag 11 juni is er weer een rommelroute in Arnemuiden. Vanaf 09.00 uur in de ochtend tot 15.00 uur in de middag kun je zelf spullen verkopen of leuke accessoires, speelgoed, gereedschap en andere spullen kopen in Arnemuiden.

Avond4daagse 20 t/m 23 juni

We mogen weer de avond4daagse gaan lopen! Er kunnen afstanden van 2,5, 5 of 10 km gelopen worden. De kosten zijn €4,50,- (deelname 4 dagen lopen inclusief medaille) en €1,50 voor 1 dag meelopen (exclusief medaille) Het vertrek is op alle loopdagen bij het clubgebouw van KV Top Arnemuiden, Van Cittersweg 2 in Arnemuiden. Inschrijven kan op zaterdag 11 juni en op 18 juni van 10:00 tot 12:00 uur in het clubgebouw. Ook op maandag 20 juni kun je je inschrijven vanaf 17:00 uur. Loop jij ook mee?

Avond4daagse-wandelen-lopen-gezamelijk-afstanden-avond-4-daagse-juni-arnemuiden-afstand-loop-wandelen-wandel-2022

Visserijdag 25 juni

Het mag weer, dus op 25 juni organiseert de Ondernemersvereniging Arnemuiden weer een Visserijdag. Binnenkort komt er meer informatie via deze website beschikbaar.

Evenementen-Bezoek-Arnemuiden