Evenementen in Arnemuiden

Hieronder zie je een overzicht van de komende enementen. Ben jij op de hoogte van een komend evenement? Laat het dan aan ons weten! Dit kun je doen door ons een bericht te sturen via Facebook, of te mailen naar arnecourant@bereikeffect.nl

Winterfair 25 november

Gelukkig mag het weer, de gezellige Winterfair Arnemuiden wordt weer georganiseerd door de Ondernemersvereniging. Vrijdag 25 november van 14.00 tot 20.00 uur worden de Langstraat, de Markt en de Burg. Hakstraat omgetoverd tot een winterwonderland. 

Vele kramen zullen de straten vullen en er zijn verschillende activiteiten. De winkeliers organiseren iets leuks in of voor hun winkel, ook zijn er figuranten te zien in de winkels en daarbuiten in Charles Dickens stijl.

Overzicht van de activiteiten:

 • Theewinkel Sjokadoo schenkt gratis thee
 • Atelier Jaffari workshop/presentatie schipperstrui
 • RMUmode kunt u modellen vragen kleding voor u te passen
 • Snaidero speelt een harpist en Fancy Cooking verkoopt keukengerei
 • Bloemenhuis de Lelie serveert lekkere hapjes
 • Drankenhandel de oude Smidse heeft een wijnproeverij
 • Bakkerij de Kok verkoopt oliebollen
 • Kapsalon José geeft korting op producten
 • Het museum is open
 • Er is een orgelconcert in de kerk
 • De ondernemersvereniging deelt gratis soep uit.

Feesttent tijdens de winterfair, met live voetbal kijken - 25 november

Stichting RMU events is voor jong en oud weer terug met een nieuw event in onze mooie vissersplaats. Visserijfeest Arnemuiden was een groot succes en daarom heeft het bestuur besloten om een nieuw event neer te zetten.
 
In samenwerking met de ondernemers vereniging organiseert RMU events op vrijdag 25 november een nieuw dorpsfeest tijdens de jaarlijks terugkerende winterfair in Arnemuiden.
 
Naast de vele winterbezienswaardigheden in het dorp, is de feesttent open van 15.00 uur tot 23.30 uur in de burgemeester hackstraat. 
Verder wordt het Nederlands Elftal LIVE om 17.00 uur op het scherm uitgezonden.

Wintermarkt Rehobothkerk
3 december

En dan is op 3 december ‘smorgens de gezellige winterfair van de Rehothkerk aan de Van Cittersweg. Opbrengst is voor kerk en zending. Te koop zijn: boeken, kinderkleding, groente en fruit, wafels, gebak, vers gebakken kibbeling, kaas, bakmeel en nog veel meer. Vanaf 9.30 uur staat de koffie voor u klaar.

Concert Gerald Troost
9 december

Op 9 december 2022 geeft de bekende gospelzanger Gerald Troost een kerstconcert in onze kerk. Het concert is in het kader van Zingen in de Kerk en zal in teken staan van Kerst en er wordt ook samen gezongen. In het jaar 2000 kwam Gerald’s eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. Deze cd met nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ is erg populair en na het succes van deze eerste cd volgden er meerdere cd’s en ook boeken. En ook een kerst cd.

Kaarten kun je kopen via: https://zingenindekerk.nl/evenementen/gerald-troost-arnemuiden/

Luisteren naar de kerstliedjes van Gerald Troost: https://www.youtube.com/watch?v=hYTbpoGSVUI&list=PL3A20D8BA99BA2738

 

Gerald Troost