Hapje tussendoor in Arnemuiden

WhatsApp Image 2023-10-27 at 10.55.40

Bie de buren

Zin in lekkere koffie, thee en taart of een heerlijke lunch? Kom dan gezellig langs Bie de Buren. Ons non-profit koffiehuis is een gezellige plek om te genieten van iets lekkers en anderen te ontmoeten. Van harte welkom op woensdag en vrijdag tussen 09.30 en 16.30 uur. Het adres is Markt 15.

Cafetaria de Buuzen

In het centrum van Arnemuiden vind je cafetaria de Buuzen. Heerlijk om even snel voor een snack langs te gaan en te genieten in het centrum van Arnemuiden

Sjokadoo

Sjokadoo is een speciaalzaak in chocolade, losse thee, koffie, glutenvrije producten, cadeauartikelen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een high tea (reserveren), kopje koffie, thee, gebak van de dag en lunch.

Bakkerij de Kok

Bakkerij de Kok bestaat sinds 2017. Wil jij een lekkernij halen bij Jacco en Marije van Bakkerij de Kok? Dat kan in het ruime assortiment van brood, koeken, gebak en taarten. 

Chinees

Op zoek naar een internationaal hapje?! Ook dan zit je in Arnemuiden gebakken. Bij de lokale chinees Fook Lam kun je chinees snacks afhalen. Je vindt de chinees aan de Westdijkstraat 17.

Cafetaria de Krab

Vlak bij de haven vind je Cafetaria de Krab. Hier kun je terecht voor een heerlijk frietje met bijpassende snack naar keuze. Heerlijk om een dagje Arnemuiden mee af te sluiten!