Tweewielercentrum Zeeland

Van Beek Tweewielercentrum Zeeland is al ruim 20 jaar actief in de tweewieler branche en heeft zodoende een grote ervaring met vele merken fietsen, brommers en scooters. Tweewielercentrum is uiteraard Bovag gecertificeerd. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop en reparatie’s van alle soorten fietsen, elektrische fietsen, bromfietsen en scooters.

We zijn officieel dealer van o.a. fietsen van Gazelle, Batavus en Sparta Ion electrische fietsen (uitgebreide collecties). Wij verkopen de scootermerken Peugeot, Yamaha en Tomos. In onze winkel en werkplaats hebben we een ruime keuze aan accessoires en onderdelen, zowel orgineel als imitatie. Ook kunt u fietsen bij ons huren voor langere of kortere tijd. Kijk bij fietsen en scooters naar de nieuwste collecties.

Geregeld hebben wij goede gebruikte (tweedehands) scooters en fietsen met Bovag garantie. Kijk bij tweedehands voor onze recente modellen. Als extraatje verkopen wij tijdens de vorst periode schaatsen voor jong en oud. Ook kunt u uw schaatsen bij ons laten slijpen.

Contact
Adres: Westdijkstraat 45-47, 4341 EJ Arnemuiden
Telefoon: 0118-601697
E-mailadres: info@tweewielercentrumzeeland.nl
Website: www.tweewielercentrumzeeland.nl