Evenementen

Sinterklaasintocht 24 november 2018

Elk jaar organiseert de Ondernemersvereniging een gezellige sinterklaasintocht voor de jongste inwoners van Arnemuiden. Kom kijken op zaterdag 24 november op het havenplein van Arnemuiden, vanaf 13.00 uur!

Winterfair 30 november 2018

Alvast kerstsfeer proeven? Dat kan tijdens de jaarlijkse winterfair in Arnemuiden, de gehouden wordt op vrijdag 30 november van 15.00 tot 21.00 uur. De Ondernemersvereniging Arnemuiden zet ook dit jaar weer de winkelstraat in een winters sfeertje. Deze keer ook met zo’n 15 Dickensfiguranten en sfeervolle aankleding.

Op het Marktplein en in de Langstraat worden kramen geplaatst waar ondernemers, kerken, goede doelen, sportverenigingen en bewoners zich van hun beste kant laten zien. Op de markt kunt u lekkers en andere waar kunt kopen, uiteraard zijn ook de winkels geopend. Geniet van Glühwein, oliebollen, gerookte tong en natuurlijk de GRATIS erwtensoep. Een lekker weggevertje, aangeboden door de Ondernemersvereniging van Arnemuiden.

De markt bevat een diversiteit van meer dan 30 kramen, daarnaast kunt u genieten van optredens van Muziekvereniging Arnemuiden. Uiteraard is ook het museum geopend waar u kennis kunt maken met de lange geschiedenis van Arnemuiden en in het Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht.

Hart voor Erremuu cup Wintereditie 12 januari 2019

Enkele decennia geleden organiseerde de voetbalvereniging Arnemuiden jaarlijks een ABC-toernooi, een voetbaltoernooi voor de A-, B- en C junioren. In 2019 laten we oude tijden herleven. Wel in een nieuwe opzet. Zo hebben A, B en C plaats gemaakt voor JO19, JO17 en JO15. En ook vindt het toernooi niet plaats in de drukke slotfase van het seizoen, maar midden in de winter. En ook wat anders: we spelen 7 tegen 7!

Deze wintereditie van de Hart voor Erremuu-cup is bescheiden van opzet. Alle wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld, wat de kans op afgelasting minimaal maakt. Direct naast het kunstgrasveld zal een grote tent verrijzen waar gezorgd wordt voor warmte, gezelligheid èn uiteraard ook voor de inwendige mens.

Zie voor meer informatie: www.hartvoorerremuucup.nl

Hart voor Erremuu cup 31 mei - 14 juni 2019

Na de geslaagde jubileumeditie in 2018 is er ook in het voorjaar van 2019 gewoon weer een Hart voor Erremuu-cup! Van 31 mei tot en met 14 juni  hopen we in totaal weer zo’n 170 teams uit alle windstreken te mogen ontvangen in ons mooie vissersdorp. We schotelen de teams uiteraard veel voetbal voor, maar er is ook weer volop ruimte voor extra activiteiten. We zorgen er bij alle categorieën weer voor dat er genoeg extra’s te beleven is.

Zie voor meer informatie: www.hartvoorerremuucup.nl

Visserijdag 29 juni 2019

Arnemuiden heeft niet alleen een rijke traditie als het gaat om visserij en scheepvaart, maar ook de Visserijdag zelf is een traditie. Elk jaar, de laatste zaterdag van juni, laat het vissersplaatsje zich van haar beste kant zien. Een bonte verzameling aan kramen, leuke optredens, ringrijden, open musea, vissersschepen van toen en nu en natuurlijk veel lekkers van zee. Arnemuiden heet je hartelijk welkom op de Visserijdag 2019!