Evenementen

Arnemuiden in winter wonderland sferen tijdens jaarlijkse winterfair - 29 november 2019

Glühwein drinken, erwtensoep eten, oliebollen snoepen of gewoon lekker genieten. Dat kan tijdens de jaarlijkse winterfair in Arnemuiden, die gehouden wordt op vrijdag 29 november van 15.00 tot 21.00 uur en georganiseerd wordt door de Ondernemersvereniging Arnemuiden. Deze keer met ’s middags een vossenjacht voor de kids, een demonstratie ijssculptuur, oldtimers, ballon figuren, muntjes uit een ijsblok hakken en een echte wintertrein. ‘Arnemuiden heeft het, zeker tijdens de winterfair’, vindt organisator Angelique Denekamp.

Op het Marktplein en in de Langstraat kunnen bezoekers genieten van GRATIS ERTWENSOEP het ‘weggevertje’ van de Ondernemersvereniging, een diversiteit aan kramen waar ondernemers, kerken, goede doelen, sportverenigingen en bewoners zich van hun beste kant laten zien. Alle winkels zijn geopend. Angelique: ‘Ik hoop dat veel mensen gaan genieten van de winter wonderlandsfeer die neerzetten!’

’s Avonds zijn er optredens door Muziekvereniging Arnemuiden en Alwin Rennen. Uiteraard is ook het museum geopend waar u kennis kunt maken met de lange geschiedenis van Arnemuiden en in ‘t Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht door dames in streekdracht.